Referenser

Angela är verkligen inkännande, kompetent och ställer de rätta frågorna. Trygga och naturliga samtal. Rekommenderar varmt!

Kristin Lindgren

—————————————————————————————————————-

Tacksam!
Jag känner mig så tacksam! Tacksam för coaching av och med Angela. Hon har lett mig med stadig och tydlig hand genom våra samtal. Med klarsynthet har hon fått mig att hitta det jag velat ändra och förbättra i mitt liv. Jag har känt mig trygg och hennes nyfikenhet på hur jag kan ta mig vidare har fått mig att inse vad jag kan och vad jag vill satsa på i mitt liv. Med filmer och arbetsverktyg Angela delgett mig, har jag arbetat med mig själv och varit än mer förberedd inför våra möten. Detta har jag verkligen uppskattat! Att inte enbart använda ord i våra samtal utan även arbeta med mig själv med hjälp av arbetsbladen har hjälpt mig att fokusera på ett helt annat vis vad gäller mitt mål. Så tacksam!

Vill du göra en förändring i ditt liv och få tydlig vägledning med olika verktyg som hjälp, rekommenderar jag dig varmt Angela Bohlin på ”Tanke till handling”. Med hennes hjälp når du ditt mål!
Charlotta Carlén

—————————————————————————————————————-

Vad gäller min samtalsterapeut Angela har hon varit superbra för mig!
Jag har uppfattat henne som genuint omtänksam och hjälpsam utan att döma mig eller min livssituation utifrån vad hon fått veta. Hon har agerat professionell då hon visat respekt för mitt privatliv samt varit noga med avskildhet och tystnadsplikt. Under våra skypesamtal har Angela oftast suttit i en hemmiljö vilket fick mig att känna mig mer avslappning än om det varit kontor.

//Annelie

—————————————————————————————————————-

Tusen tack för att du hjälpte mig sortera mina tankar 😍 en pratstunde som var till stor hjälp.

Till er som grubblar – tveka inte att kontakta Angela!

//Elisabeth Trygg