Tjänster

Konsultation

Vi går igenom vilket behov du har och vad det är som du önskar få stöd i eller med. Det gör vi för att se om det jag har att erbjuda är rätt för dig eller om jag ska guida dig vidare. Du och ditt behov är mitt fokus!

Enskilda samtal

Dessa samtal vänder sig till dig som önskar stöd i att sortera och prioritera eller som har en särskild situation att ta upp för att komma vidare.

Måbra-samtal

Måbra samtal vänder sig till dig som är ensam och behöver någon att prata med eller till dig som vill prata med någon annan, för att inte belasta familj och vänner.

Personlig utveckling

Riktar sig till dig som vill lära känna och förstå dig själv på ett djupare plan. Vi arbetar med ”Vardagspsykologi ” där vi arbetar utifrån en manual. Under behandlingen träffas vi i mitt personliga samtalsrum via t.ex Skype eller per telefon och via Mail. Mellan träffarna får du övningar, som ger dig möjlighet att träna upp dina nya färdigheter.

Längd: 10 sessioner

Mental träning

Vi arbetar med visualisering, målbilder och avslappning. Mellan träffarna får du övningar, som ger dig möjlighet att träna upp dina nya färdigheter.

Längd: 10 sessioner


Priser

  • Enskilda samtal 500 kr
  • Måbra samtal. 400 kr
  • Mental träning. 4 500 kr
  • Personlig utveckling 4 500 kr

Betalning sker mot faktura via BankGiro eller Swish

Till kontaktsidan »